Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Использование лактозы в производстве сахарного печенья пониженной сладости 02 октября 2019
Использование нетрадиционного сырья в производстве блинчиков 02 октября 2019
Изменение биохимических, физико-химических и микробиологических свойств пшеничной хлебопекарной муки в процессе созревания 02 октября 2019
Гидротермическая обработка зерна овса с увлажнением под вакуумом 02 октября 2019
Обоснование рациональной дозировки куркумы в производстве пшеничного хлеба 02 октября 2019
Основные направления работы ТК 002 02 октября 2019
Comparison GOST R 54478-2011 and GOST 13586.1–68 Grain. Methods for determining the quantity and quality of gluten in wheat. What are the main differences? 09 сентября 2019
Optimization of the production process of special purpose pasta with the addition of carrots and pectin 09 сентября 2019
Development of the baking composite mixture with a high content of protein enriched bakery products 09 сентября 2019
Comparison of quality indicators of bakery products baked by convection and electrocontact methods 09 сентября 2019
Modeling and optimization of bakery products formulation of increased biological value 09 сентября 2019
Study of the effect of hawthorn fruit on the quality and competitiveness of gingerbread 09 сентября 2019
Research of crispbread enriched with sprouted buckwheat and corn oil 31 июля 2019
Technology of production of protein concentrates from flax cake for use in industrial production 31 июля 2019
Welding and methods of its saccharification as a tool of bread quality management 31 июля 2019
The use of amaranth flour in baking 31 июля 2019
Technology of flour culinary semi-finished products of hepatoprotective purpose 31 июля 2019
Modern trends in the use of hydrobionts of animal origin as functional ingredients for bakery products 31 июля 2019
Information technology to improve the accuracy of quality assessment of grain products 31 июля 2019
Analysis of the application of International standards DEMETER 01 июля 2019

Хозяюшка

Номера журналов

Наверх